Litt av livet, siden sist

Det er en god stund siden jeg har vært innom her. Jeg har måtte lande litt etter ferien, og komme inn i hverdagsrutinene igjen. Den siste tiden har det vært mye. Jeg tenker mye. Det skjer litt av hvert oppe i mitt lille hode. Så mye, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med alt.

Så fin bildene av den ble..!

Anyway. Siden sist har vi fått solgt XC70´en. Det gikk veldig fort, fortere enn vi hadde trodd. Vi kjørte den til Narvik, hvor kjøper kom i møte for å hente den. Den helgen fikk vi samtidig vært litt sammen med lillebror. Samme dag som den bilen dro, kjøpte faktisk Daniel ny. Den kunne vi ikke hente før to helger senere, i Trondheim. En fin, hvit Volvo V60 Hybrid. Ganske så fornøyd med den ja, og turen oppover gikk ganske så fint.

Vi har også vært i vedskogen, sammen med pappa, for å stable opp skjulene til vinteren. Det gjør det mulig å hente veden på vinteren. Jeg vil si det var en vellykket dag i skogen, og gjorde det ekstra godt å ligge på sofaen resten av kvelden. Skal Vi Danse er jo tilbake på skjermen, så nå er mine lørdagskvelder fremover spikret.

Ellers har jeg kommet meg tilbake i stallen. Jeg og Sebastiaan har begynt opptreningen igjen etter sommerferien. Det var godt å komme tilbake i salen. Nå prøver jeg bare å utnytte lyset, mens vi enda har det. Fram til mørket faller på, prøver vi å få turer hver torsdag og hittil har vi fått det til. Så jeg er ganske fornøyd.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg