Måned – juni

Måneden begynte med herlig vær, så vi kunne dra å grille langs sjøkanten og spille ludo.

Månedens sang: Alec Benjamin – Match In The Rain.

Månedens opplevelse: Flommen vi hadde i begynnelsen av måneden. Det har jeg aldri opplevd før, og det var litt skremmende, samtidig som det var noe utenom det normale. Vanvittig.

Månedens høydepunkt: Det er mange ting som har gådd i boks denne måneden, selv om det så litt grått ut i starten. Det som kanskje ble det beste var å få begynt som rørleggerlærling nu i slutten av måneden.

Siste gangen jeg var i Kristiansand på en liten stund, og fikk avsluttet studie med den herlige gjengen på en skikkelig vis. Bodde på hotell gjorde jeg å, med denne flotte utsikten.

Månedens skole: Dette er den siste gangen jeg bruker denne posten, da jeg er ferdig med skole for denne gang, MEN, denne måneden har jeg fått levert inn bacheloroppgaven, og fått tilbakemelding på den! Det gikk helt greit, og jeg er fornøyd med det.  Vi har også hatt avslutning på skolen der jeg sa et siste farvel til de andre, og Kristiansand. Jeg skal nok tilbake til Kristiansand i løpet av livet, men det er nok bare på ferie 😉

Månedens vær: har vært ganske fint. Vi har stort sett hatt rundt 10 grader, eller mer, faktisk flere dager mellom 15 og 20 grader. Vi har også hatt ganske mange soldager, men også noen gråværsdager. Regn har det vært lite av denne måneden.

Den lille bygda mii <3

Månedens humør: har vært ganske bra egentlig, hvis jeg får si det selv. Jeg har hatt usedvanlig få dager med et dårlig humør, og har egentlig følt meg bra denne måneden. Jeg har vært litt mer misfornøyd med utseende, og følt meg ganske oppblåst. Valget har derfor falt, store deler av tiden, på hettegensere der muligheten har bydd seg.

Måneden generelt: har alt i alt vært ganske bra vil jeg si. Jeg har kommet meg på god vei på hesteryggen, og har hatt mange gode økter med Sebastiaan. Jeg har fullført et studie, og fått sommerferie. Jeg har jobbet litt på YX også denne måneden, tjene inn noen kroner. Ellers har vi kost oss masse med sol og fint vær. Vi har også kommet utrolig langt på husprosjektene våre, og det begynner virkelig å gå fremover her! Jeg har fått begynt som rørleggerlærling og har masse å se frem til. Føles på mange måter som at livet starter nå.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg