Måned – September

Nydelig vær den lørdagen jeg og Daniel dro i vedskogen sammen med pappa.

Månedens sang: The Lumineers – Ophelia.

Månedens opplevelse: Det å hente min helt egen nye bil, var litt av en opplevelse for min del. Dette er jo den første bilen jeg faktisk kjøper selv, og det er jo en bil jeg har ønsket meg leeenge. Jeg smilte derfor fra øre til øre når jeg så den rulle inn på parkeringsplassen til hotellet, og jeg kunne sette meg i førersete. Det føles faktisk enda litt uvirkelig. Jeg er ganske så fornøyd med den!

I slutten av denne måneden reiste jeg og Daniel ned for å hente den nye bilen min!

Månedens høydepunkt: Det å endelig få parkeringsplassen vår ferdig. Det har tatt litt tid, men sykt hvor bra det endte opp å bli! Vi er veldig fornøyd, og det ble utrolig bra med litt mer plass. Det begynner jo å bli litt ting rundt her nu, hah..!

Månedens vær: Høsten har virkelig satt seg inn denne måneden, med nyydelige farger, men også den typiske høstvinden og regnet som pisker mot vinduet og hamrer på taket. Det har likevel vært noen fine høstdager, der solen som kaster lys på de gule og oransje trærne, der vinden ikke eksisterer og temperaturer der du ikke vet om du skal ta jakke eller bare en varm genser. Akkurat denne høstmåneden har vært ganske fin.

Masse nyyydelige farger denne høstmåneden.

Månedens jobb: Jeg kom meg tilbake i rørleggerjobben min etter en måned på varetaxien. Jeg har gjort ganske mye gøy og lært mye nytt. Denne måneden på jobben har vært ganske så fin. I tillegg har jeg jobbet på mine tre andre jobber; YX, iFinnmark og Varetaxien. Hvem skulle tru jeg klarte å presse inn fire jobber på en måned? Og alle har vært på søndager. Første søndag i måneden sto jeg som kameramann for iFinnmark på NNM i motorcross, andre søndag sto jeg bak disken på YX og flippet burgere, mens den tredje søndagen kjørte jeg og Daniel en bagasje til Kjøllefjord for varetaxien. Hadde det ikke vært for at vi var bortreist denne søndagen her, hadde jeg jobbet den også, hah!

Har jobbet litt overalt denne måneden!

Månedens humør: I september har humøret mitt stort sett vært ganske bra. Jeg har hatt mye energi, og følt meg ganske så bra. Jeg har hatt noen dager jeg har vært litt laber, men det har virkelig ikke vært mange dager! September har vært en så og si perfekt måned med humøret mitt.

Måneden generelt: Jeg syns denne måneden har vært en utrolig bra måned, og er ganske fornøyd! Vi har gjort så utrolig mye, både hjemme og litt overalt. Vi har endelig fått malt garasjen ferdig, parkeringsplassen er blitt ferdig, og takstmannen har vært her. Vi har også hjulpet pappa litt i vedskogen, og det var ganske fint vær akkurat den dagen. Therese og Julie har vært en tur her oppe i starten av måneden, og vi dro på tur for å feire bursdagen til Daniel, det var så utrolig koselig! Jeg klarte også å bli sengeliggende noen dager da jeg fikk skiveprolaps i ryggen, noe som var hinsides vondt. Fysøren altså. Jeg kom meg tilbake på jobb, men har tatt det ganske rolig. Ikke minst har jeg fått hentet min nye bil i Gjøvik denne måneden, som jeg faktisk kjøpte mens jeg lå sengeliggende. Utrolig hvor mye man får gjort fra senga når man har disse smarttelefonene!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg