Måneden – juli

Månedens sang: teamwork, Nina Nesbitt, AJ Mitchell – Afterhours.

Månedens høydepunkt: Jeg har hatt en veldig bra måned med mange høydepunkter, men jeg må virkelig si det å vinne budrunden og kjøpe oss hus virkelig er det store høydepunktet og snakkisen for denne måneden! Jeg hadde ikke trodd vi skulle kjøpe oss hus så fort, for det er noe vi har snakket om veldig lenge og plutselig så skjedde det bare, ble realiteten.

Månedens opplevelse: hele ferienturen vår var en veldig fin opplevelse og Ullared var utrolig kult! Jeg tror det og de elektriske sparkesyklene er det jeg vil huske best fra turen vår, heh! Det var veldig fint, og været hadde vi på vår side.

Ferien med søsknene og kjæresten var utrolig bra! Vi fikk kjørt masse el-sparkesykler og kosa oss.
Det blir virkelig ikke sommer uten is!

Månedens skole (FERIE): Siden det ikke er skole denne måneden, går vi over til ferie – denne månedens ferie har vært veldig fin! Vi reiste jo på en liten ferietur med søsknene til Svergie og Danmark, som jeg syns var veldig vellykket og ikke minst gøy. Jeg hadde det hvert fall veldig bra. Slutten av ferien ble til jobb, og det kjentes godt å kunne jobbe litt også.

Månedens vær: har stort sett vært fin, der vi har vært. Det har stort sett vært rundt 20 grader, litt skyer eller bare sol. Vi fikk litt torden og lyn også (litt spenning) og noen dager med vanvittig varme – oppe i 30 varmegrader. Juli❤️

Lille sjarmøren

Humøret denne måneden: har vært veldig bra, når jeg tenker over det. Jeg kommer ikke på noen fryktelig dårlige scener for denne måneden. Jeg har stort sett vært i godt humør vil jeg si!

Månedens tanke: Nyt været, mens det ennå er så fint som det er. Det er bare sommer engang i året. Heh!

Måneden generelt: har vært bra. Juli er en av mine fvaorittmåneder sammen med desember og påsken. Det har vært ganske fint vær, har fått bada litt og humøret har vært ganske bra. Slutten av måneden ble brukt til å kjøre varetaxien og tjene litt penger på bagasje, aviser og pakker.

Det ble heldigvis litt badevær i Lakselv denne måneden!
Slutten av måneden ble brukt til jobb, som å kjøre varetaxien med aviser og bagasje.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg