Måneden – September

Været denne måneden har vært vekslende, mest mellom skyer med litt sol eller regn.

Månedens sang: Loving Caliber, Johanna Dahl, Michael Stenmark – The One Who Saves Me.

Månedens høydepunkt: Tilbringe tid med familie. Jeg har vært med pappa og lillebror på roadtrip, og det var utrolig koselig! Det er lenge siden det har vært bare oss tre på tur. Jeg har tilbringt masse tid sammen med bestemor, dratt på café og hygga oss. Jeg har vært med familien til Daniel i Sandefjord og funnet på mye fint.

Månedens opplevelse: Det å komme tilbake på jobb på YX, etter så lang tid borte. Jeg har jo ikke jobbet der på nesten 1,5 år. Likevel var det ingen problem å komme tilbake i rutinene igjen, litt rusten på enkelte områder, men det gikk veldig bra! Kundene var mye mer hyggelige enn jeg husker dem, eller så hadde jeg bare en veldig bra uke, heh!

Jeg og bestemor har tilbringt mye tid sammen, og café turene har vært høydepunktet hver fredag.
Roadtrip med pappa og lillebror var utrolig koselig!

Månedens skole: har jeg stort sett lest hjemme, og begynt på arbeidskravene for alle emnene. I midten av måneden reiste jeg sørover for å få svar på en del ting, og delta i den siste delen av de samlede forelesningene. Resten av høsten blir det mye jobbing med prosjekt, arbeidskrav og lese på egenhånd mot eksamen. Jeg har klart å få ferdig mitt første arbeidskrav denne måneden, begynt å tenke på formidlingsprosjektet og fått temaet godkjent.

Månedens vær: har det vært en blanding mellom overskyet med sol eller masse regn. Vi har fått fine farger i Finnmark, mens sørpå er det enda grønt. Gradestokken har stort sett vært rundt 10-12 grader, men den siste delen har det vært mye kjøligere i Finnmark og veldig fin temperatur i Sør-Norge.

Månedens humør: har vært veldig bra. Jeg har hatt mine irriterte øyeblikk, og en god del bekymring, men det har ikke gått så veldig mye ut over månedens humør. Jeg har følt meg ganske bra.

Jeg har til og med fått ridd Sebastiaan litt, omringet av nydelige høstfarger.

Månedens tanke: denne måneden er det ett år siden min kjære bestefar gikk bort. Min kjære gode kloke bestefar. Jeg tenker på han støtt og stadig, og da spesielt på 17. mai som er hans bursdag. De fine stundene sammen da vi dro etter å gått i toget og spist masse is for å spise kake med han.

Måneden generelt: har vært veldig fin egentlig. Det har vært noen små irritasjonsmomenter denne måneden, men summen av hele måneden har vært utrolig fin. Jeg har fått gjort mye skolearbeid, jeg har til og med klart å skvise inn litt jobb, samtidig har vi fått gjort en del utenfor huset. Daniel har fått vært offshore, mens jeg har vært en tur i Kristiansand og Sandefjord for å få unna litt skole.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg