Mye å henge fingrene i

Dagene flyr bare virkelig av gårde. Jeg rekker så vidt å tenke før vi snart er i midten av juli. Det er så mye å henge fingrene i, og hvert fall nå som både jeg og Daniel er i jobb. Ettermiddagene blir veldig korte.

Vi har flere prosjekter med huset, deriblant jobbes det med parkeringsplassen. Vi har leid inn en mann med gravemaskin, og du søte vi får stor plass. Akkurat nu ser det helt jævlig ut, fordi alt er bare gjørme etter all regnet, men jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet!
Vi holder også på å male huset, samt garasjen, men regnet har satt det litt på vent. Vi har store mengder trær som skal bli til ved, og ikke minst har vi planlagt en del ting som skal bli gjort inne. Prioriteringen ligger derimot ute for øyeblikket, siden vinteren egentlig ikke er så langt unna, og det er så mye vi skal få gjort. Vi får heldigvis kost oss litt innimellom, slapper av når vi har muligheten og tar noen frikvelder.

Nå har det også vært skikkelig surt vær de siste ukene, med store mengder regn, som har gjort at vi har kunne slappe av litt mer. Men nå har det løsnet litt i skydekket, og vi har faktisk hatt opp i 16 varmegrader og sol i dag. Det måtte selvfølgelig feires med å grille på verandaen!

Foto: Svein-Erik Aas Johansen
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg