Norge på langs

Endelig er vi på vei nordover! På fredag kjørte jeg til Gardemoen for å plukke opp Daniel, før vi begynte å kjøre ruten vår nordover. Denne turen er litt spesiell, fordi vi er nødt å kjøre Norge hele veien opp på grunn av Leo. Sist jeg kjørte Norge var i 2017, når vi flyttet Sørover og den turen husker jeg veldig lite av skal jeg være ærlig. Store deler av turen sov jeg, eller fokuserte på å holde bilen på veien. De to dagene vi kjørte sto vi max stille i tre timer, ellers hadde vi bilen rullende.

Denne gangen blir det ikke sånn, for vi har med oss lille Leo. Vi har planlagt reiserute, og det blir en rolig tur. I går, altså på fredag, kjørte vi fra Gardemoen til Steinkjer. Her bodde vi på hotell, tok det veldig chill og koste oss. I dag kjørte vi fra Steinkjer og er snart fremme i Narvik, her vi blir til i morgen. I morgen tar vi siste etappe på turen.

Jeg må påpeke at landet vårt er utrolig fint! Dype fjorder og fjell. Fjordlapper og skoger. Det å ha med Leo på en så lang kjøretur har gått overraskende bra. Han er rolig, sier ikke så veldig mye og maser ikke. Han ligger for det meste å sover egentlig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg