Oppdatering #1

Nå er det en liten stund siden jeg sjekket innom her sist, og det har skjedd litt på denne tiden. Sist dere hørte fra meg var jo Daniel enda på sjøen, men han kom heldigvis hjem igjen bare noen dager etter mitt siste blogginnlegg. Det var ganske godt å få han hjem, og vi har nesten hatt fulle dager siden da.

Jeg har faktisk hatt det veldig gøy på jobb også de siste ti dagene, og lært utrolig mye. Jeg tror det hjalp litt på forståelsen å ha noen uker der jeg gjorde noe annet. Men nå er jeg litt satt ut av spill. Tirsdag denne uken fikk jeg akutte ryggsmerter, som gikk videre nedover venstrefoten min. Jeg klarte ikke gå, og sto jeg så ble jeg svimmel. Daniel kjørte meg til legen, og med rullestol fikk de meg inn. Det var så vondt at tårene trillet. Jeg har aldri opplevd en så intens smerte, og uansett hva jeg gjorde ble det bare verre. Det var noe i ryggen min som var havnet i klem.
Nå er det onsdag, og jeg føler meg ganske mye bedre enn i går. Jeg har fortsatt vondt (ikke like vondt), men jeg klarer i det minste stå og gå. Jeg håper jeg snart er på beina igjen!

Ellers har vi hatt full rulle med huset. Endelig har garasjen også skiftet farge! Vi har også fått nesten alt det hvite på plass, nå mangler bare noen strøk her og der, så er vi i mål. Det er ganske digg. Vi var denne helgen med pappa i vedskogen, og det var fint å komme seg litt ut i skogen å bruke kroppen litt. Ganske fint vær var det også.
Jeg har også jobbet en god del, både på YX og på iFinnmark i tillegg til jobben min som rørlegger. Sist helg sto jeg som kameramann på NNM i motorcross, og det var ganske gøy! Noe litt utenom det vanlige.

Akkurat nå ligger jeg på sofaen, leter litt gjennom musikk på Spotify og venter på at Daniel skal komme hjem. Jeg har brukt dagen min til å ligge i sofaen, lese litt i rørleggerboka, se film og halvsove litt. Jeg har heldigvis noe jeg ser frem til i nær fremtid, som trenger littegranne planlegging. Gleder meg!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg