Over for denne gang

For en hektisk uke det har vært. Jeg har knapt hatt tid å tenke, føles det ut som hvert fall. De stundene jeg har hatt det rolig, har jeg bare slappet av og pustet litt.  Endelig er det fredag, og helg som skal brukes på litt av hvert. Jeg har trådd av vakt på Varetaxien for denne sommeren, og sier meg ganske fornøyd med mange mil under rumpa. Det har blitt mange langturer, men jeg har storkost meg også med å levere pakker og aviser til bygda vår. Det er så utrolig mange trivelige mennesker her, og det gjør dagen litt bedre å møte på alle smilene deres!

Det har også blitt lite blogging denne uken, da vi ikke har internett her hjemme enda. Det er da man merker hvor mye man egentlig bruker internett for å si det sånn! Vi har jo tv, men vi har ikke noe å se på tven og jeg begynner å bli ganske lei den ene spillelista jeg har lastet ned på macen, heh!

Her hjemme har det ikke skjedd så fryktelig mye. Jeg har malt litt, fått gardiner som må henges opp og Daniel har ryddet enda mer i oppkjørselen og parkeringsplassen. Nå er han faktisk reist på sjøen en tur, tilbake i gamle omgivelser og en jobb han åpenbart trives i. Turene offshore er noe som har vært en del av forholdet vårt fra starten, med et lite opphold når det var nedgangstider, og er noe jeg er ganske vant med. Må si det er litt rart da, for det er en stund siden sist han var ute, men det er godt å se han glede seg over dette igjen!

Nå som jeg har vært noen dager alene her, merker jeg at jeg trives veldig godt hittil. De første nettene vi sov her sov jeg utrolig godt, men de siste nettene har jeg ikke sovet fullt så godt fordi Daniel ikke er her. Det er jo veldig rart å være helt alene i et hus, nettopp fordi jeg er HELT alene. Når jeg er alene i Kristiansand, så er jeg ikke helt alene, jeg har de som bor over meg i samme hus og hører lyder fra de. Det er nesten litt skummelt å være så alene som jeg er nå, skal jeg være ærlig. Jeg har heldigvis lille Leo da!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg