Påsken 2020

Skjærtorsdag. Tur med mamma og Hjalmar til Voullajok, i skiftende vær og snøbyger innimellom hadde vi det likevel koselig!

Sola høyt på himmelen. Brunskille på huden mellom luekanten, solbriller og halsen. Røyken som svir i øynene. Kakao som brenner tunga. Pølsen som freser til deg fra bålet. Gyldne marsmellows. Utsikten over flere grupper med snøscootere på den snølagte isen.

For en herlig påske det har vært i år! Det har kanskje vært en av de bedre. Det har ikke vært det beste været store deler av påsken, men vi har dratt på tur forde. De dagene været ikke bra nok til å sitte stille med et bål, tok vi en spinntur istedet. Jeg tror det bare var to dager hele påska vi ikke satt oss på snøscooteren.

De dagene det ikke har vært bra nok vær til å sitte stille med et bål, har vi tatt kilometerne fatt og tatt en spinntur istedet.

Lørdag, påskeaften, var en av de bedre dagene i været. Det var nesten helt vindstille, og en god dose sol. Palmehelgen var nok den beste på været, da det var full sol og skyfritt. Resten av dagene har det vært vekslende med snøbyger og overskyet. Temperaturen har stort sett vært mellom pluss én og minus tre.

Påskeaften var den absolutt beste dagen!
Sol og blikkstille på påskeaften gjorde at vi virkelig ikke ville ned fra fjellet.

De timene vi ikke har vært på tur, har vi stort sett vært på middagsbesøk, sett serie eller sovet. Påsken vår har jo nesten bestått av å være på tur. Det har ikke vært rom til så veldig mye annet. Nå gjør jeg meg klar for en god dose innsats på bacheloroppgaven, og går mot en “normal” hverdag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg