Sein med årets julegaver

I år sliter jeg virkelig med julestemning. Jeg har ikke fått følelsen av jul riktig enda, og det er bare noen dager igjen til julaften. Jeg tror det har en sammenheng med at jeg har vært fryktelig stresset i det siste, og har hatt mye på agendaen. Mange tanker, og slikt. Eller det faktum at jeg var skikkelig sein med julegavehandelen.

Hvert år pleier de fleste julegavene å være handlet inn klar til desember, slik at jeg bare kan pakke de inn. Men ikke i år. Jeg ble ferdig med julegavene denne helgen. Skal ærlig innrømme at jeg ikke var stresset av den grunn, selv om det bare var seks dager til julaften. Jeg hadde en god plan på hva jeg skulle gi til de forskjellige, og det gjorde handelen fin og enkel.

Jeg handlet også de aller fleste julegavene her i bygda, lokalt. Det syns jeg er viktig, ettersom jeg gjerne vil ha butikkene i bygda. Vi har ikke så mange butikker, men vi har et veldig godt utvalg til å være en så liten plass, med ikke så alt for mange innbyggere. Det gir meg en ekstra motivasjon til å beholde butikkene her.

Jeg fikk litt mer julestemning da jeg pakket inn gavene. Det er så gøy å finne på løsninger for pakkene, så mottaker ikke klarer å gjette hva som er inni. Jeg og Daniel pakker bestandig lillebror sin gave inn på en artig måte, så han ikke har peiling på hva som er inni. Det blir gøy å se reaksjonen hans i år, som alle andre år.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg