Tom for ord

Denne uken har jeg virkelig følt meg tom for ord. Vanligvis har jeg et stort vokabular, og kan til tider være veldig kreativ i setningene mine når jeg skriver. Denne uken har derimot jeg følt meg så monoton, og bare tom for ord. Dette gjelder ikke bare bacheloroppgaven, men både når jeg har snakket eller tekstet. Jeg har likevel fått skrevet på oppgaven min, men det har vært gjort med en skikkelig innsats. Nå er det bare to uker igjen til innleveringsfristen, men jeg føler meg i rute.

Ellers denne uken har jeg ikke gjort så fryktelig mye annet. Jeg var med mamma på en koselig jentetur til Alta, der vi hentet en peis til dem, og shoppet litt. Jeg trengte blant annet fuglemat til nymfene, siden det ikke er å få tak i her i bygda. Annet enn det har jeg gått mange fine turer med Leo for å lufte hodet, og bare nyte livet litt.

Nå skal jeg bare nyte helgen. Det er nydelig vær ute. Snøen har virkelig begynt å forsvinne i bygda. Jeg har fått sommerdekkene på bilen. Det begynner å nærme seg vår! Kanskje vi har det snøfritt i august 🙂 God helg da!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg