Uke 47 – uken som gikk..

Ukens sang: Lauv, LANY – Mean It.

Ukens middag: Pai med ost og skinke, sammen med salat og avokado.

Ukens cravings: Sandwich is, og popcorn!

Ukens nedtur: Det er helt klart å reise hjemmefra. Jeg kjenner virkelig at jeg bare vil hjem, og det har vært tøft. Jeg må bare komme meg gjennom disse eksamenene så jeg kan ta juleferie.. Ikke tenke mer på skole, og bare nyte tiden min nordpå sammen med familie.

Ukens høydepunkt: Det tror jeg må være turen med Kamilla på kafé. Det var godt å treffe et kjent ansikt igjen, og vi har jo ikke sett hverandre siden før sommerferien. Vi fikk oppdatert hverandre, gitt litt motivasjon til å komme gjennom de siste ukene av studiene og eksamen. Vi går jo tross begge to inn i en veldig hektisk periode nå, så var godt å koble bitte litt av med noe annet.

Dagen i dag: har jeg ligget i sengen skikkelig lenge, jeg sto ikke opp før klokken begynte å nærme seg elleve. Ellers har jeg vært på språkkafé, fått stilt noen spørsmål til de som var der til oppgaven min og nå skal jeg skrive videre. Har en presentasjon i morgen jeg overhodet ikke er forberedt til egentlig.. Videre i kveld skal jeg nok se litt på Riverdale. God søndag alle!

Ukens favorittbilde: 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg