Vi kolliderte

Dagen i dag startet veldig fint. Vi sto opp når vi våknet og spiste frokost på hotellet. Vi har vært i Alta denne helgen, i all hovedsak for å dra på Stand-up i går kveld. Jeg har aldri vært på slikt tidligere, så det var en opplevelse i seg selv. Vi bestemte oss for å starte hjem litt tidligere enn planlagt i dag. Været var nydelig når vi startet fra Alta, men når vi kommer opp på Sennalandet er kraftig vind og snøfokk, selv med solen høyt oppe.

Når vi kommer litt lenger opp på fjellet, kommer vi forbi en gedigen skavl. Den er sikkert langt over to meter. Her forsvinner sikten, og vi bremser ned. Vi så INGENTING. Det ble helt hvitt. Plutselig står det en bil foran oss i ro, som har kjørt seg fast i en fokkskavl på veien. Den kom så brått på at vi rakk ikke reagere, før vi smalt rett inn i den.

Vi hadde heldigvis ikke så stor fart, et sted mellom 10 og 20 km/t, og det gikk bra med alle tre involverte. Det ble bare materielle skader på bilene. Det var så dårlig sikt på stedet, at vi var redd for at det skulle smelle enda en bil i oss og vi turte ikke bevege oss for mye utenfor bilen i frykt for å bli påkjørt. Vi ringte derfor politiet ganske fort.

Dette er første gang jeg opplever en kollisjon i en alder jeg husker. Det var ekstremt rart. Vi kom oss ned fra fjellet etter hvert, og på Skaidi fikk vi fylt ut skademelding før vi startet videre hjem. Bilen er ikke helt i orden, men vi kom oss hjem med den, og nå har vi valgt å parkere den frem til den er fikset. Når vi sto på fjellet så det ikke så ille ut, men nå som vi har sett litt nærmere på den er det nok litt større skader enn først antatt og ser ut til.

Nå har vi akkurat vært hos legen, siden begge har litt vondt i nakken, men alt ser ut til å være i orden med oss begge.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg